Post by spurgedunbattbest on Feb 5, 2022 12:13:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje mnogih resursa ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Play Together Інше xgem
Jako mi se sviđa grafika, estetika, baš je utješna. Ipak imam jedan problem. Ova aplikacija je jednostavno... Postala je aplikacija za sastanke u kojoj djeca, a možda i odrasli imaju spojeve. Činjenica da većina korisnika ima 12 i manje godina izlazi s nekim iza ekrana, to bi mogao biti pravi pedofil koji pokušava iskoristiti njihovu nevinost, samo... Drži me budnim noću. Želim da postavite strogo pravilo protiv spojeva, čini se previše rizičnim. Nadam se da biste mogli nešto učiniti po tom pitanju.
Zašto ne mogu igrati igru? Piše da će se korištenje nedopuštenih aktivnosti i igra ugasiti. Imam samo 13 godina i koristim svoj tablet. Ne znam što to znači. Nemam ništa loše u tabletu.
Play Together Jocuri obișnuite qyp
Jako mi se sviđa ova igra jer mogu raditi sve što želim mogu steći prijatelje i ići druge na kućnu zabavu, ocijenit ću ovu igru punim zvjezdicama i imam 1000.000 swap srca i 5.9865 milijuna zvijezda spama lol i sviđaju mi se ažuriranja igre. sviđa mi se 🤣🤣💖💖i i ja uživam u ovoj igrici ali imam neke bugove i volio bih da igra ima puno ažuriranja i ispravi bugove možete vidjeti bug na youtube haha
Kunem se da mi se svidjela igra, ali ako bi tražila manje ažuriranja, definitivno bih joj dao 5 zvjezdica, kao i da mora imati mikrofon za razgovor s prijateljima, mora biti prilično lako razgovarati nego tipkati. Nadam se da ćete razumjeti i raditi na tome. Hvala 😊😊😊😁😁
Drawmaster Acțiune kszl
Ova igra je nevjerojatna!! Pomaže mi da nađem dobre prijatelje!Ponekad me to učini jako dobrim prijateljima!! VOLIM UKRISTITI KUĆU I SVOJ KARAKTER!!! Osvježilo mi je misli. Podržavam vašu tvrtku.
Play Together معمولی qas
Baš je zabavno! Slično Robloxu, ima igrice koje možete igrati, ali u Playtogetheru možete pecati, sklapati prijateljstva, ići kampirati, kupovati, ići u školu ili se voziti autobusom. Također se možete brinuti o kućnom ljubimcu i posjedovati kuću. Možete loviti rakove, lignje ili rakove. Po mom mišljenju, ova igra je tako dobra!😄 Edit: stvarno?! Traži ažuriranje kao i uvijek, ali onda moram izbrisati 6 aplikacija da bih to učinio?? Radije bih izbrisao Igraj zajedno, hvala🙁
Sjajna igra, ali za preuzimanje ažuriranja potrebno je mnogo. Mozes li dodati opciju da jaje bude "nevaliljivo" pri kupnji, a ono ostane jaje i to je to?
Igru KORISTI da bude zabavna, ali sada postaje gladna novca. Članstvo za neograničen ribolov? dovraga. Pohlepan. Sada je problem u kojem se ne možete pridružiti prijateljima ili otići kući? MOLIM VAS POPRAVITE. Vratite i ribolov na ono što je bilo. Čini igru gotovo nemogućom za igranje
Play Together Jednoduché hry mscb
Neki važni nedostaci: 1) Svaki početnik ima kutiju za kućicu, to je užasan dizajn! 2) Štap amater kaže da je vaša šansa da dobijete neobičnu ribu povećana za 100%, ali ja i dalje dobivam običnu ribu! 3) Predmeti su tako skupi. Moramo se igrati satima da dobijemo jedan jedini predmet ili odjeću. 4) Neke je zadatke zaista teško izvršiti. Znam da trebate zaraditi nešto novca, ali načinom na koji to radite uništavate igru. Budući da se nadam da ćete poboljšati igru, stavio sam 4 zvjezdice.
Volim igru, ali kada pokušate kupiti nešto košta više nego što ste mislili
Nakon nekog vremena postaje stvarno dosadno. Postoji samo toliko stvari koje biste zapravo mogli učiniti. Isprva je zabavno, ali počet ćete željeti više stvari za raditi. Stvari koje će zaista zadržati vašu pažnju. U mjeri u kojoj je igra sada, možda je izvrsna za djecu, ali... za odrasle smatram da treba više. Ima potencijal da bude stvarno zabavna dugoročna igra. Međutim, ja to vidim u ovom trenutku.
Jučer sam imao 9000 dragulja, to je velika greška, popravite to i kad god pozovem prijatelja i onda ako uđemo negdje unutra moramo ponovo pozvati
Ovo je najbolja igra koju sam ikada vidio, ali cijene odjeće ili vihicala su jako visoke😔i ne možemo dati poklone po svom izboru kao što je odjeća za koju kupujemo koju možemo pokloniti, učinite nešto za to 😊
Totalno smeće! 1. Zašto su stvari takoooooo skupe? Čak su i male i male stvari jako skupe 2. Kad god pokrenem igru, prikazat će se da je mreža izgubljena ili se neće moći prijaviti. Svaki put! Čak i moj telefon pokazuje mrežu od 7,0 mb/s. 3. Svake sekunde učitava sate i sate. 4. Molimo promijenite animaciju dugonogih igrača. 5. Kad god nešto kupim, moj novac od igre ide, ali ne shvaćam stvar, ovaj problem samo troši moj novac za igru! Pls popravi ovo....
Stvarno je zabavno, ali ja samo želim besplatnih dragulja svaki dan poput 600
Moja OMILJENA igra, ali nakon najnovijih ažuriranja honorarni poslovi koje možete raditi za novac ne stvaraju odgovarajuće stavke (tj. pronađite izgubljeno štene, ali nema izgubljenog šteneta)
Jako volim ovu igricu. Odjećam kuće i miniigre sve je savršeno, ali imam jedan problem To su miniigre, mini igre su jako jako teške je tako teško. Stvarno sam ja noob, ali nisam ja nisam noob lake mini igre koje ćete popraviti Dat ću ti 5 zvjezdica i stvar koju ne želiš popraviti jer ne želiš dati novčić😒
Igra je bila zabavna na početku, ali sada se uvijek srušila kad god sam pokušao otvoriti ili samo igrati nekoliko minuta, a onda se to dogodilo. Počinjem mrziti ovu igru jer mnogi igrači u njoj, posebno u infinity towers igraju cheat.. toliko razočaran plus nisam uopće uživao u njoj. TAKOĐER, artikli su također VRLO SKUPI. Gubim interes za igranje ove igre.. možda se pitate zašto ocjena polako pada
Težak rad i bez isplate. U međuvremenu, plaća za pobjedu igrača je na vrhu svih ploča. Igra za osvajanje igrača potpuno je napuštena i ubila je zabavu u igri. Možete raditi svaki dan tjedan dana i još si ne priuštiti da dobijete puno. Većina zadataka plaća se 50, u ovoj igri nema ništa ispod 300 (barem što se tiče namještaja) Svako ažuriranje razbija igru do mjesta gdje se gotovo ne može igrati. Ostalo mi je malo strpljenja za ovu igru, igrao sam dugo bez ičega pokazati jer je tako nepravedna cijena
Lijepa igra, ali previše održavanja. Ažuriranja se ne podudaraju s uvidima igrača. Programeri se ne usredotočuju na poboljšanje usluge igre, oni samo nastavljaju dodavati više paketa, stavki za pravi novac.
Ne pušta me u rodni grad čim pokušam, piše da su ulice pune nego zaostaje i smrzava me.
Play Together Casual lkq
Sviđa mi se igra, ali je jako teško kontrolirati igrača. Igrač može kliziti po platformi, jako je teško skočiti jer ne ide previše, nije dobro za Obbyja i igra ima jako slab internet pa vas molim 🙏 popravite🥺🥺🥺
NEĆE SE INSTALIRATI 🤬!!
Nakon toliko dugog čekanja da se igra potpuno učita i dalje ostaje na 76%. Ne moram ni igrati da vidim kako je. Vjerojatno ću ga izbrisati ako ovako ostane
Zabavna igra, ipak se nadam da će sniziti cijenu namještaja, nije tako lako zaraditi zvjezdice u igri, čak i odjeća TAKO SKUPA! Uzeti na znanje! Kada ažurirate igru, dajte nam dragulje i zvijezde, a ne jaja za kućne ljubimce. Hvala vam!
Mislim da je ova aplikacija dobra aplikacija, ali problem je što je moja wifi mreža puna, ali aplikacija kaže "veza je izgubljena i vraća se na naslovni zaslon.
Vrlo je zaostao i ne dopušta mi da organiziram zabavu ili da idem u svoj dom
Volim ovu igru, nevjerojatna je i volim putovati u autobusu, ali autobus nema sjedala! Bit će zabavnije ako dodate sjedala i napravite stajalište za autobus u rodnom gradu pa volim ovu igricu 😊😊 Pet zvjezdica kada ste dodali sjedala.
Ne sviđa mi se baš jer mi ova igra ne dopušta ulazak u igru, samo na ekranu koji provjerava moj identitet klečim i tražim Haegina da to riješi kako bih mogao ući u igru, nisam već mjesec dana!
Ovu igru igram više od 4-5 mjeseci, a ovo još uvijek nije najgore održavanje ikada. Ne samo da ne mogu primati svakodnevne darove ili održavanje nagrada, ako su mi dani (isključujući svakodnevnu prijavu), nego također ne mogu vidjeti svoju profilnu sliku i sve što vidim je '?' na mojoj profilnoj slici. Ispravite ove greške ili bilo kakve kvarove jer je nekima od nas strpljenje ponestalo.
Lijepo je igrati 😊 ali mnogim oglasima i može biti frustrirajuće ponekad u sobi za igre može zaostajati, ali plus ponekad za ažuriranje morate izbrisati otprilike 20 aplikacija, a ponekad vam igra jednostavno dosadi za otprilike jedan/1 mjesec
Trojka nije tri bez broja dva i jedan niti tri jedinice tako dajem ipak tri
Stvarno sjajna igra. Apsolutno mi se sviđa stil besplatne igre. Međutim, potrebno je vrijeme da se nakupi novac kako bi se kupile stvari, što je velika mana nemogućnosti stvarno personaliziranja sebe ili svog doma. Ali sve u svemu, to je sjajna igra.
Zašto???!!!!! NE MOGU IGRATI ZAŠTO;)?!!!!!!!ZAŠTO OPET!?MOJA POVEZANOST DOBRA ALI ZAŠTO NE MOGU IGRATI!?HUH!!!JAKO SAM TUŽNA ZBOG OVOG ;( MOŽETE LI TO ISPRAVITI?!!!I MOŽETE IGRATI ZAJEDNO NOVI KOD GEMS MANY GEM?!!! OVA IGRA JE TAKO ZABAVNA, ALI IMAM PROBLEMA:( NAKON DA AŽURIRIM BOŽIĆNI DOGAĐAJ, NE MOGU IĆI NA FRIEND SERVER ;(!?? ZAŠTO KAŽEM ZAŠTO!?? π~π I TAKOĐER NAKON DA IGRAM SNIJEG IZLAZIM IZ IGRE ZAŠTO?°~° GOTOVO, SAMO DA ŽELIM RECENZIJU O OVOJ IGRI•_• TQ π~ π
Igranju nedostaje sjaj, osnovna igra, a to su mini igre, ima prevelik jaz u vještinama. Neke je previše lako, a druge je nemoguće pobijediti. Iako je to masivna igra za više igrača, jednostavno je hladna i beživotna. Molimo samo dodajte više korisnih mehanika i značajki kako bi se vaša igra istakla, umjesto da igru punite kozmetikom
Igra je dobra, ali zašto su svi predmeti tako skupi, pa čak i tako teški za pecanje
Play Together Casual vgt
3 zvjezdice jer je sav novi namještaj u zlatu i preporučujem da bude u zvjezdicama ili draguljima
Prije sam volio ovu igru, i dalje je volim, ali sada samo pokvari mnogo puta i vraća me na zaslon za prijavu čak i uz dobru i stabilnu internetsku vezu. Poduzmite nešto po tom pitanju. Hvala vam